logo-mini

KONTAKT

Naše seanse ibogainskog tretmana su individualne, u privatnosti i lepom komforu Iboga SofT reset studija, ili u tandemu ako želite prisustvo vaše bliske osobe kao učesnika seanse. Tokom Iboga seanse koristimo orgonit i kvantni generator TeslaGen T-7TS koji proizvodi Tesline skalarne talase – energetske vibracije dimenzionalno bogatije forme, što obnavlja bio-energetske strukture organizma i prostora. To znači da ste pored moćnog energetskog ibogainskog tretmana obezbedjeni u prostoru sa najzdravijom energetskom vibracijom koja je inače zastupljena u prirodnim okruženjima kao što su planina, vodopad, šuma, morska obala ili piramida. Ovakav harmonični spoj tretmana veoma doprinosi duhovnom isceljenju što naravno pozitivno utiče na psiho/fizičko stanje.

Pre zakazivanja termina Iboga seanse startujemo razmenom potrebnih informacija sa vama putem e-maila jer je to najbolji način da i vi i mi uvek imamo dostupan podsetnik o protokolu vaše potrebe, jer posle dijagnoze vašeg psiho-fizičkog stanja, mi definišemo vaš individualni anti-toksinski program značajan za vašu pripremu pred ibogainski tretman, kako biste osetili i dobili najveću blagodet ove biljne medicine.

Iboga seansu možete dogovoriti direktno sa ibonautom putem e-maila gde ćete dobiti odgovore, upute, savete i instrukcije za vašu antidetoks dijetu i lični program pripreme pred rezervisani termin Iboga seanse.

e-mail : resetstudio@ibogasoft.com


Center map
Traffic
Bicycling
Transit